Trouw

Zeg het ja-woord met Milano

Trouwpakken

Uw droomdag verdient een droompak! Bij Milano zijn we gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte trouwpakken die uw speciale dag nog onvergetelijker maken. Met onze ervaring in de bruidsindustrie bieden we een persoonlijke service die garant staat voor een trouwpak dat uw verwachtingen overtreft.

Ontdek de oneindige mogelijkheden binnen ons uitgebreide assortiment van pakken, beschikbaar in een diversiteit aan stijlen, kleuren en snitten. Elk pak is ontworpen met het oog op de unieke stijl van de bruidegom. Daarbij hebben we ook iets speciaals voor elke heer die deel uitmaakt van de grote dag, inclusief getuigen, vaders en broers.

Maatwerk

Kies voor een elegant tweedelig of een verfijnd driedelig pak dat uw persoonlijkheid weerspiegelt. Maar een pak staat niet op zichzelf, het zijn de details die het geheel compleet maken. Daarom bieden we ook een breed scala aan accessoires zoals trouwschoenen, dassen, vlinderdassen, pochetten en bretels, om uw look helemaal te verfijnen.

Mocht u in ons bestaande assortiment toch niet precies vinden wat u zoekt, dan staat ons team van maatwerkspecialisten klaar om u te assisteren bij het samenstellen van uw ideale trouwpak. Zij zullen ervoor zorgen dat elk aspect van uw pak tot in de perfectie is afgestemd op uw wensen, van pasvorm tot de fijnste details.

Bij Milano is elk trouwpak een belofte van kwaliteit, stijl, en persoonlijke aandacht. Wij maken met onze trouwpakken die onvergetelijke ‘ja’ nog onvergetelijker en elke brede glimlach nog breder.

IMG 2210
IMG 2024
IMG 2214
DSC07926
IMG 2209
DSC08022
9B7A7441

Laat ons deel uitmaken van uw liefdesverhaal door een outfit op maat te creëren, geheel naar uw smaak en wensen.