fbpx
World of milano

Tramarossa, Italiaans meesterschap

Tramarossa: een naam die synoniem staat voor elegantie, vakmanschap en exclusiviteit. Milano stelt met veel enthousiasme dit prestigieuze Italiaanse merk aan je voor. Als je op zoek bent naar hoogwaardige kleding met een ongeëvenaarde pasvorm en verfijnde details, dan is Tramarossa het merk voor jou.

Het merk

Tramarossa ontstond in 1967 toen Urbano Chemello startte met het experimenteren met jeans in zijn studies met betrekking tot maatwerk. De vaardigheden die hij zich eigen maakte bij het creëren van maatpakken paste hij toe bij het ontwikkelen van jeans. Zo is het merk het perfecte resultaat van de combinatie van Italiaans maatwerk en klassieke denim.

In iedere collectie wordt de ziel van het merk bewaard en in overeenstemming met de originele visie van het merk gecreëerd. De kleding wordt gemaakt in Italië, waar er wordt gezocht naar manieren om luxe toe te voegen aan de denim kledingstukken. Elke stap in het productieproces wordt met de grootste zorg uitgevoerd, van de selectie van de beste materialen tot het met de hand afwerken van elk kledingstuk. Het streven naar perfectie heeft Tramarossa een gevestigde reputatie bezorgd als een leider in het maken van premium denim.

Trama Rossa?

Je vindt in elke spijkerbroek  van het merk dan ook een rode draad terug! Je raad het al: trama rossa vertaalt zich letterlijk naar: de rode draad.

Breed scala een stijlen en fits

Tramarossa biedt een breed scala aan stijlen, variërend van tijdloze klassiekers tot eigentijdse modellen. Of je nu op zoek bent naar een strakke slim fit, een comfortabele straight fit of een trendy tapered fit, Tramarossa heeft de perfecte jeans voor elke gelegenheid en lichaamsvorm.

Ontdek het merk bij Milano

Bij Milano begrijpen we de vraag van onze klanten naar kwalitatieve en unieke jeans en andere kledingstukken. Daarom zijn we er trots op om Tramarossa op te nemen in onze collectie. Bezoek onze winkel en ontdek het meesterschap van Tramarossa. Natuurlijk word je bijgestaan door onze medewerkers. Ervaar het Italiaanse vakmanschap en de ongeëvenaarde pasvorm van Tramarossa.