fbpx

Trouwpakken bij Milano

De mooiste dag van je leven!

Bij Milano creëren wij trouwpakken op maat. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte outfit voor je trouwdag. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een unieke beleving bij het uitkiezen van jouw trouwpak.

Door het grote aanbod van pakken in verschillende stijlen en kleuren is er voor iedere bruidegom een mooi pak te vinden.

Maar niet alleen de bruidegom kan bij ons terecht, ook de getuigen, vaders,  broers,…

Bij ons heeft u de keuze uit een 2 of 3-delig pak.

Het pak is natuurlijk de basis van de outfit, maar de details maken het compleet. Je kan bij ons ook terecht voor trouwschoenen, das, vlinderdas, pochette, bretellen,…

Zit hetgeen wat u zoekt er toch niet bij, dan helpen we u graag bij het samenstellen van u trouwpak op maat. Onze maatwerkspecialisten zorgen dat het trouwpak perfect zit en alle details precies zijn zoals u wenst.

World of Milano
World of milano
World of milano
World of milano
World of milano

 

Voor die Onvergetelijke ‘Ja’.

Jouw trouwdag is niet zomaar een dag; het is een buitengewoon moment waarop elke blik, elke glimlach en elk detail telt. En voor elke bruidegom die ernaar streeft om op deze bijzondere te stralen, is er geen betere bestemming dan Milano. Met onze ongeëvenaarde collectie van hoogwaardige trouwkleding belooft Milano de zoektocht naar de perfecte trouwkleding een aangename ervaring te maken.

World of milano